Nem jó...

2009.05.25. 18:46

szerző: KittyMano_0

Halihó. :)

Ez a nap kész agyrém.. Miután haza jöttem a suliból, mentem zuhanyozni. De nem volt hideg víz! Csak bazi forró. :S Elég érdekes zuhanyzás volt. xD

Aztán átjött a barátnőm, és néztünk pár horrorfilmet. :P

Unalmas, mi? (csak a barátnős része jó..)

Egyébként.. Szerintetek kinek van igaza egy ilyen esetben?:
Az egyik barátnőd állandóan a plátói szerelméről beszél, hogy lehet, hogy nem sokára összejönnek.. Erre mire te is mesélsz a te imádottadról/arról aki tetszik, egyből vágja a pofákat. Magyarul: ez őt nem igazán érdekli. Mire te szépen elmagyarázod neki, hogy ez kicsit undok, önző dolog. Mit mond rá? Azt, hogy senki sem kérte, hogy hallgasd meg. Értitek? És így bízz meg másokban, aha.. (Ehhez véleményeket kérnék. Köszönöm)

A másik.:
Mész az utcán a barátnőddel. Szépen fel vagy öltözve, legalábbis szerinted, és a barátnőd szerint. Nagyokat dumáltok séta közben, erre veletek szemben jön 2-3 lány. Mit csinálnak? Kiröhögnek. Rádnéznek, és egyszerűen kiröhögnek. Erre te megkérdezed a barátnődet, hogy ribancos az öltözékem? Szerinte nem.
Minek kell akkor kiröhögni? Ráadásul nem is ismer. Vagy a másik eset, hogy sutyorognak rólad. Mondanom kell tovább? Esetleg még pofát is vág hozzá. Mert ők annyira tökéletesek.
Annyira utálom az ilyen kis ***-kat. Mi a véleményetek erről? Vajon miért néznek úgy, ahogy?! Aki ezt érti, kommenteljen.

Véleményt légyszíves. =) Nagyon köszi. <3

Hmm, ma színes kedvemben vagyok. :))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kittymano.blog.hu/api/trackback/id/tr151143266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása