★Pιcιιн Mαησ_Θ♥     

Kittii. | piciihmano | 14 | tatabányaa.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Hellóó. :))

Tegnap jöttünk haza. :D Hmm, "kicsit" esett az eső. Szar volt ott állni miniszoknyában meg papucsban. :'D És az út.. a sofőr alig látott hazafelé, annyira esett.. Még a másik sávba is átmentünk! =/ De élünk. :P

Amúgy egész jó volt... (vagy annyira nem...) MINDEN reggel ABBA számokra keltünk.. Pff.. Unalmas volt 1 héten át... Aztán rendrakás..8-kor reggeli...Szabadfoglalkozás...Strand..Kaja..Szabad...Strand...Kaja...Buli..Szívküldi..Szunya(vagy nem.. xD)

Az a kár, hogy kb. az utcsó nap körül kezdtem új barátokat szerezni... :'D Jajj, ottvan pl. Viky♥Kitty♥Soma♥.. Jófejek. :P Hmm.. és az a mindennapos Buliiii. (L) Igaz, hogy csak egyszer mentem. :D Akkor volt hangulatom. És akkor DJ is volt..DJ Makszim (L) Soma tesója. :P Jó volt nagyon.(LLL)

Ááá és mekkora volt amikor a fiúk beöltöztek csajnak. :D Zolinak egész jól állt a rózsaszín. :P 

Alig várom, hogy jövőre is mehessek. (L) Akkor remélem egy kicsit jobb lesz. :D Az utolsó nap kissé szomorú voltam..de összebarátkoztam egy lepkével. :'D Valamiért rámszállt állandóan, hiába hesegettem el. :D Kék volt. :P Kék papucsomra szállt. :)

Egyenlőre ennyi. :P Eszembejut még valami érdekes, akkor írok.

PUSSZANCS Itthonról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kittymano.blog.hu/api/trackback/id/tr601255388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása