Gondolom a legtöbben tv-ben is hallották, de azért másolok.

 

Jordy: Hazudtam, Jackson sosem molesztált!

 

Apja miatt hazudott a Jackót pedofíliával vádoló fiú, aki már bánja tettét.

Késő bánat: Jordan Chandler a napokban bevallotta, hogy hazudott 1993-ban, amikor azt állította, hogy Michael Jackson szexuálisan zaklatta őt. Az akkor 13 éves Jordy azt mondta a pszichiáternek és a rendőrségnek, hogy a popkirály orális szexre kényszerítette, csókolgatta és egyéb módon molesztálta őt.

Az ügy végül azzal végződött, hogy Jacko 22 millió dollárt fizetett a családnak, akik ezután elhallgattak. Az énekes viszont összetört, és állítólag ekkoriban lett gyógyszerfüggő. Chandler most ismét a nyilvánosság elé állt, és bevallotta, hogy apja kényszerítette hazugságokra annak idején.

- Sosem akartam tönkretenni Michael Jacksont, az apám kérte, hogy hazudjak. Sajnos már nem kérhetek bocsánatot Michaeltől, de képtelen vagyok tovább őrizni ezt a titkot. Michael Jackson sosem ártott nekem, az apám kényszerített hazugságokra, hogy kitörjön a nyomorból – mondta Jordan a napokban.

Ez a kijelentés megmagyaráz egy korábbi hangfelvételt is, amelyen Jordan apja, Evan hallható. A férfi itt arról beszél, hogy biztos a győzelmében, megszerez Jacksonéktól mindent, amit akar, és tönkreteszi őket örökre.

 

 

Aha, igen. Így bízz az emberekben. Hogy lehet valaki ilyen szemét?! Szegény Jacko, ha tudná...Egyes kommentezők szerint mondhatnánk azt is, hogy Evan ölte meg Jacksont. Remélem egy egész életen át bűntudata lesz... :@

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kittymano.blog.hu/api/trackback/id/tr791237182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása