Jajj, annyira jó volt ez a nap! :D Eldöntöttük Zsófival és ßäßä-val, hogy kiéljük ovis vágyainkat, és elmegyünk szánkóznii.:$ :D Elég durva volt..:D Zsófi csak kevés ideig volt velünk.. de azért jó volt(Y) Később lehívtuk Bettyt, Miksát és Istit is. :D Azok az esések.. ×D Hát elég komoly volt.. :D Nemnéztek ám hülyének, 14 éves létünkre szánkóóó. :$ De nagyon jó volt.. voltak hullámos szakaszok is, ugrattunk ám a szánkóval. :$:D Néha le is repültünk róla, akkor úgy nevettünk... azthittem bepisiileek. XDDD Megsem tudtunk szólalni a röhögéstől.. ×D Jajj.. :D felejthetetlen.:D Máskor is meg kell ismételni .. :$ :)) Volt olyan h úgy estünk le mindketten hogy végiggurultunk a dombon... XD Nah az nagy volt..:'D Szakadtunk a röhögéstől, nagyon sokat nevettünk.. :D Jó is volt a stresszes szar nap után..(N) =/ Mert az eleje elég rossz volt, egész nap sírhatnékom volt, görcsben volt a gyomrom, szorított a szívem. Szóval.. Nem írom le miért, de ennyi a lényeg..

A szánkózás után nagyon rossz volt.. nagyonnagyon fáztunk, több mint egy órát hülyültünk a hóban, kint a hidegben.. Nem éreztem se az ujjam, se a seggem.. ×D Szóval haza is jöttünk.. :D Én kb. úgy néztem ki mint egy hóember.. a fekete kabátomra rá volt tapadva a hó, ahogy a csizmámra is.. :D elég viccesek lehettünk.. :$ :'DD

Volt olyan is, hogy lábon csúsztunk lefeléé. :D Majdnem mint a síelés. ×D Tökjóvolt ;D De tök meredekről is.. :D Kicsit para volt. Igaz ßäßä ? :)

Viszont utána annyira jó volt a forróvíízbeen..:D Utána meg meleg tea.. ♥ :$ Azért remélem nem leszek beteg holnapra, és ßäßä se. Mivel Betty meg a többiek csak kb 20 percig voltak velünk... :D

Remélem máskor Vivi is tud jönni. :$ :)

Ha szórakozni akartok egy kicsit, szerintem megéri elmenni szánkózni.. :$ Nagyon sokat lehet nevetni, főleg eséseknél.. :DD És az a jó, ha többen vagytok. :) Jó szánkózást. ;)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kittymano.blog.hu/api/trackback/id/tr621690888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

$Pichi$ßäßä$ 2010.01.21. 19:12:57

Jah nagyon jó volt!Holnap is akarok menni mosdó után!Megyünk!Jah
durva volt!
süti beállítások módosítása