Meglepő Oo

2010.01.11. 20:25

szerző: KittyMano_0

Nálunk gyakran téma, hogy milyen a tökéletes pasi(TP). Hogy vannak-e még ilyenek? :S Akik nem olyanok, mint a mostani pasik..

  • nem hazudoznak,
  • romantikusak,
  • őszinték,
  • hűségesek,
  • megértőek  mint egy barát.. stb.

Nálunk ezek CSAK AZ ALAPOK. És a java még hátra van.. Miért van az pl. hogy van a srácnak egy barátnője.  Jól megvannak, de a srác lecseréli egy 6kg vakolatos csajra, aki mellesleg nem is szereti! És a mostaniak olyan tutyimutyik! Mármint a pasik.. már virágot sem hoznak, szerelmesleveleket sem írnak(tisztelet a kivételnek) És mi kell nekik? Szilikoncicák. :)

Ahelyett, hogy lenne egy normális barátnőjük, aki ápolt, szereti őket, nem csalja meg, nem ribanc, nincs kint a tangája, fognak egy kurvát. Bocs, ez van. :)
Azt hiszem, nekem a 19. században kellett volna élnem.. hmm.. ^.^

De lehet, hogy van egy kivétel. Van egy srác, akivel nyár óta beszélgetek MSN-en. Barátok vagyuk, azt hiszem. :D :) Írt egy fura dolgot, amikor ilyenekről beszélgettünk. Én sem gondoltam volna. :

,,nem is tangáról pont hogy erről hoogy mostanába mindencsaj tiszta kurwás máár mindenkiwel összejönnek meg nem is csak hogy összejönnek hanem egyből minden stb.. de legalább is amit meséltél hogy nálatok először nem volt mondjuk szájrapuszi na ez mondjuk azért is jó mert legalább megismered a barátodat hogy szeret-e télleg monnyuk hosszutávon nem jó mert akkor az már kevés lesz egy kis időmulwa neki....... szwal ijesmi miatt hogy egy kicsit konzervatív vagy ... de olyan pont jó és mostanába ritka az ijen vágesz?"

  Hát... Igen, ezt mindig is tudtam, hogy konzervatív vagyok. De nem ruhakérdésben vagy ilyesmi, felfogásilag. :D Érdekes, hogy vannak még ilyen fiúk manapság, akik ezt tudják értékelni. :) Ezek szerint vannak még pasik akik a normális csajokat keresik? Tessék, itt egy példa. :D Ennek most örültem :)) 

És egy fontos! Egy pasi ne azért legyen velem/velünk, hogy trófeaként használjon minket. Ne csak azért, hogy legyen valakije. Szeressen. Ne használjon ki! Senki sem játszadozni való BARBIE BABA! Ha az kell, menjenek a kivakolt szilikoncicákhoz, akik csak erre jók. Köszi. ×)

*srácok, végre figyelembe vehetnétek ezt!   

Nem ciki szerelmeslevelet írni, vagy virágot hozni! Sőőt.. ROMANTIKÁÁT AKARUNK! :D

   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kittymano.blog.hu/api/trackback/id/tr81664543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása