Elég!

2010.01.11. 18:33

szerző: KittyMano_0

Elegem van az olyanokból, akik csakis azért írnak MyVIP-en komit, hogy aztán én is írjak nekik. Nem kéne írni, ha csak kommentár kell. Ha tetszik a képem, akkor írj -.-' ennyi. És csak is az őszintét, nem kéne nyalizni. Thx. -.-'

Viszont: holnaaap portaa:$ Vivivel(L) chips,csoki. hmmm... :$:D

Ja igen, és gyűűlölöm az olyan csajokat, akik alig múltak 12 évesek,de ígyis 6kg vakolat van rajtuk. DE ott minden.. alapozó, szájféény ezerrel, szempillaspirál,szemhéjpúder.. uhh.. Hová fajul ez a világ?:O 14 vagyok, mint kb. az összes többi osztálytársnőm, de mi nem sminkeljük magunkat. Ja igen, és a tangánk se lóg ki a naciból. =/ Pff(N) + 12 évesen más pasijára mozdulnak rá.. -.- istenem..

És milyen dolog az, hogy sok pasi attól hiszi magát menőnek, hogy vasalja a haját, csőnacit hord... ×DDD RÁADÁSUL MÉG HÜLYÉN IS ÁLL NEKIK! Rööhej.. =) És teszik magukat mindenhol.. feltűnési viszketegség, vagy mi az anyám van?:S Ja, és fiúk.. a hajvasalást nekünk találták ki. =) Mi lesz a következő? Tanga? :S Atyaisten.. Jó persze, akiknek még jól is áll a vasalthaj, azokat még úgy elfogadom.. de akik úgynéznek ki, mint egy díszbuzi.. ×D cinkes. :))

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kittymano.blog.hu/api/trackback/id/tr351664140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

d^-^b bocii d^-^b 2010.01.14. 19:17:09

Iggen. Habár nehéz a hercegeket kifogni : )
De ne addjuk fel Gracia. : )

d^-^b bocii d^-^b 2010.01.14. 19:18:52

előző az előzőhöz xD
Nem volt olyan sok chips.. de hogy elrepült :D:(
süti beállítások módosítása