★Pιcιιн Mαησ_Θ♥     

Kittii. | piciihmano | 14 | tatabányaa.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Michael Jackson. King of Pop

2009.07.08. 17:40

szerző: KittyMano_0

Igen, szeretem. Amikor megtudtam, hogy meghalt, napokig sírtam. Állandóan Jacko dalokat hallgatok. Mintha ismertem volna.. Fura. Szerintem nagyobb király volt, mint Elvis.

Rettenetes, hogy augusztus 29-én lett volna 50 éves, és ilyen hamar eltávozott. ='(
Mennyire szerette a gyerekeket... Jószívű volt... Nagyonis. És aki azt állítja, hogy pedofil, mert egy 13 éves srác, aki mellesleg marhára unhatja szegény kis életét, azt mondta, hát bocsánat, de az sík hülye. Csak nézzetek rá egy képre, ahol gyerekekkel van. Kinéznéd belőle? Ő örök gyerek maradt. Ha tudod miért, akkor tudod, ha nem, nem.. Nem teszem közzé.

És akinek ilyen hangja van 7 évesen, az egy zseni. A klipjeiről nem is beszélve. Van bennük élet, energia. Mi kell még?

,,Mindig a jók mennek el hamar"

Aki szerette/szereti gondolom megnézte a Fókuszban a búcsúztatóját. Csak az a hihetetlen benne, hogy nem láttuk, benne van-e a koporsóban. Így kicsit...nem tudom..

A gyerekeit sajnálom a legjobban. Bár állítólag semmi közük hozzá, mert mint már mondtam, Jacko örök gyerek maradt.(...)

Anyám szerint tegnap este búcsúzott el végleg tőlünk. A nagy vihar miatt. Talán tényleg így búcsúzott...

Nyugodj békében Michael!

We Love U. <3

És még valami. Nézzétek meg ezeket a videókat:

http://www.rtlbulvar.hu/video/60739

http://www.rtlbulvar.hu/video/61958

Az utolsó videóval kapcsolatban:
Nem tudok róla véleményt mondani, hiszek a szellemekben, de ez lehet számítógép műve is...

Mindenesetre én még mindig nem tudom fel fogni, hogy meghalt. Jó lenne, ha igaz lenne a hír, hogy él, csak valami szigetre elment, hogy meneküljön hitelezői elől. ='(

A reggeliben mutatták: Binger Vilmos mágus a Reggeliben egy inga segítségével kísérletett tett Jacko szellemének megidézésére.

- Mivel Jackson nem olyan régen halt meg, így ebben a köztes állapotban még nem idézhető meg, viszont láthatják, érezhetik és különböző jelenségeket produkálhat.

A mágus a Reggeli stúdiójában egy olyan fajta szellemidézésre tett kísérletet, amit még a háború idjén használtak az asszonyok, hogy kiderítsék, él-e még a férjük vagy sem.

A kísérletben Peller Mariann volt a mágus segítségére, akinek az volt a feladata, hogy egy kehelybe ingát lógasson és feltegye a kérdést: "Él még Michael Jackson?"
A gyűrű kétszer koppant a pohár szélén, így a válasz "nem" volt a kérdésre.

Binger Vilmos mágus egyébként azt is elárulta, hogy szerinte az interneten keringő Jacko-szellem videó valószínűleg manipulált.

- Nem tartom kizártnak, hogy megjelenjen a szelleme, mert annyira erős személyiség volt, de ezek a felvételek kicsit manpuláltak. Azok, akik tisztázatlan körülmények között és hirtelen halnak meg gyakrabban megjelenhetnek. Jackson még másfél hónapig van a köztes állapotban, aztán egy felsőbb szintre lép majd, és akár reinkarnálódhat is – mondta a mágus.

Itt a videó: http://www.rtlklub.hu/musorok/reggeli/videok/62065

Aki nem látta a búcsúztatót, nézze meg az egészet részekre osztva: www.rtlbulvar.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kittymano.blog.hu/api/trackback/id/tr461234635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása