★Pιcιιн Mαησ_Θ♥     

Kittii. | piciihmano | 14 | tatabányaa.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Unalom..

2009.05.24. 21:02

szerző: KittyMano_0

Azért írok, mert... unatkozom..?!

Jó, igen.. Dehát mit lehet ilyenkor csinálni? MSN-en senki sem ír, MyVIP már uncsi egy kicsit... Pötyögök valamit.

Csak nem igazán tudok mit, mivel anyám itt takarít, és olvassa. =/ Hát igen, esetleg jó lenne egy laptop. :D

5 perccel később...

Végre írtak páran MSN-en. Mesélem a szokásos Tatás sztorit. :D

Ahh.. és holnap suli.. nincs kedvem menni.. igaz, hogy csak 4 óránk lesz, de.. a szokásos uncsi német óra, ahol a fiúk mindig csesztetnek, hogy mi miért nem jelentkezünk soha, mi miért nem beszélünk hangosabban.. Már marhára unom! -.-' Aztán a matek.. amiből általában egy szót sem értek.. :D Utána nyelvtan. Na, az még jobb. A tanár általában csak ordibál, nekem meg úúúgy fáj a fejem... Végül tesi.. Legalább a tesitanár jó fej. ;) Máramikor...

Nem sokára 9 óra, elkéne menni zuhanyozni, aztán pizsibe bújni, és tv-zni.. De még németre se tanultam(pedig kéne) és a tanár megint le fog cseszni. Nem tudom jogos-e. :D Végülis nem sokára nyári szünet! 23 nap pontosabban. :) Nagyon várom már. Akalit is. Igaz, ez lesz az első, és azt hallottam, hogy a kaja szar, de addig sem kell itthon lennem.
Különben sem értem, minek kell ilyenkor már leckét adni. Najó, egy kicsit lehet, hogy túlzok.. de már nem annyira érdekel, milyen lesz az évvégim.. Pedig most kéne belehúzni. =(

A jövőhét egyszóval fárasztó lesz: osztályzás, de gondolom előtte még pár doga, szerdán kompetencia mérés, amit ki nem állhatok... És jegyet kapunk rá.. =/ Marhajó.

Megyek zuhanyozni. Majd még jelentkezem, de nem tudom mikor..

Puszi. <3

Ui.: Ez kicsit talán túl rózsaszín lett?! :D Ágyő. ^.^

ZzzZzZzZzzzzZzZZz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kittymano.blog.hu/api/trackback/id/tr691141343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása