ßäßämnak.

2010.01.23. 19:58

szerző: KittyMano_0

Tudom mennyire rossz neked. És csak hogy tudd, rám mindig számíthatsz. Ugyanígy Vivire is. Mi ottleszünk melletted jóban rosszban.. :) Ha úgy érzed sírnod kell, sírj! De remélem tudod, hogy annyit sem érdemel, hogy egy könnycseppet hullajts érte! :/

Azt hiszem, én meg te most kb. egy cipőben járunk.. <3 Sajnos. Amikor elolvasod azt a beszélgetést, ott leszek melletted. És utána is.

Rám se néz, hozzám se szól. Napok telnek el. Vonszolom magam. Valami belém markol és lüktet. Valami belém hasít és szúr. A nappalok még telnek, mert sok a munka, de az éjszakák… Nem alszom, nem eszem, hányingerem van, szédülök, remegek. Rosszul vagyok, nincs kedvem, nincs erőm, megmagyarázhatatlanul rám tör a sírás. Direkt kikapcsolom a telefonomat, hogy ne várjak semmit, aztán ez gyötör, visszakapcsolom, semmi, majd újra ki.

Tudom hogy te is így érzel. De erősnek kell lennünk, nem? Hiddel, el fog múlni, neked is, nekem is. Jön egy másik. Egy jobb, egy új. Aki nem ilyen lesz ám ;) De ha mégsem.. hát.. reménykedjünk. Legyünk erősek, ne foglalkozzunk velük. Élvezzük az életet.. Nem tudunk mit csinálni, a dolgok majd alakulnak valahogy, vagy jól, vagy rosszul. De ittleszünk egymásnak. Barátok. <3 11 éve. <3 ezt sose felejtsd el.. ♥

,,Ott leszek melletted én mindig meglásd, egy igaz testvér az hű marad egy életen át..." <3

És tudom hogy még sokszor az eszünkbe jutnak majd. De lehet hogy már nem úgy fogunk rájuk gondolni.. Hanem úgy: ,, mekkora hülye voltam, annyit sírtam utána.. rápocsékoltam azt a sok időt, közben meg boldog lehettem volna..."

Egyszer eljön a nap, amikor meginog a világ, amiben élsz. Hatalmas kihívás előtt állsz majd, a tomboló viharban nem tudod, mi a valóság és mi a káprázat. Ha eljön az a nap, nyújtsd majd ki a kezed, és kérj segítséget.

Állítólag jó, ha lefoglalod magad. És akkor nem ott járnak a gondolataid. :) Vagy foglalkozz másokkal is, érted hogy ;) Tudom, hogy nehéz... és hogy ezzel nem megyek sokra... csak azt akarom h tudd h MINDIG OTT LESZÜNK MELLETTED.

Az esőt felszárítani úgy sem tudod
A szelet megfordítani úgy sem tudod


Ujjaid közül a kor
Úgy száll mint szürke por, és a perc hordja el

Azért vannak a jó barátok
Hogy a rég elvesztett álmot
Visszahozzák néked majd egy szép napon
Azért vannak a jó barátok
Hogy az eltűnt boldogságot
visszaidézzék egy fázós alkonyon.

Az álmot meg nem álmodni úgy sem tudod
Az érzést elhallgattatni úgy sem tudod
Ujjaid közt a kor
Úgy száll mint szürke por, és a perc hordja el

Azért vannak a jó barátok
Hogy az eltűnt boldogságot
visszaidézzék egy fázós alkonyon... 

<3 ~

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kittymano.blog.hu/api/trackback/id/tr341696153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

$Pichi$ßäßä$ 2010.01.24. 12:16:06

Tök igaz az egész!Lehet nem ér egy könnycseppet se de úgyis sírok!Végre holnap talizunk!majd bepasizunk!Összeszedünk néhány helyes srácot!=)
Hát hogy őket soha nem fogjuk elfelejteni az biztos!Legalábbis én nem!

$Pichi$ßäßä$ 2010.01.24. 12:17:30

+Köszönöm hogy rátok mindig számíthatok!És persze te is számíthatsz rám!Majd hétfőn kérdezek tőled valamit!igent válaszolj mer ha nem sírok!!!!

KittyMano_0 2010.01.24. 18:49:49

én sem fogom elfelejteni.. :( Ez tuti.. De remélem akkor már nem úgy fogok gondolni rá mint most.. :S <3 szeretleek. ♥
süti beállítások módosítása