Butaaa.:D

2010.01.14. 18:52

szerző: KittyMano_0

A mai nap... ×D durvavolt. Miksával és Bettyvel röhögtünk egy részegen. :'D Bement az egyik boltba,(ROSSMANN) papolt valamit az eladónőnek, simogatta stb.. :D Aztán kijött, "táncolt" egy kicsit az utcán .. ×DD Miksa hangosan elröhögte magát, már nem is emlékszem min( talán h milyen szánalmasvolt?!), a férfi meghallotta. Megszólalt: mivan?! 
Miksa: semmi.. ×D(röhög tovább)
Férfi: na gyere ide.. mibajodvan??!! :@
Miksa: őőő bocs most nem érek rá, sietek. XD( és futunk mint a hülye, amint megindult felénk...:D)

Durvavolt. Miksaa.. te állat. ×D

A másik: miért kell azt hinni, hogy járok valakivel, ha van vele közös képem? Ugyanmár, az csak egy kép! Semmit sem bizonyít. Nem smárolok vele rajta vagy ilyesmi...-.-" És csak barát, barátokkal nem lehet képem? ÉS NEM SZERETHETEM? :S Szánaalom... Igazából ha járnánk, akkorse lenne hozzá sok közük. :S m1..

És YESSS! 3-as lett a föcim! :D Örülök, mert azt hittem 1-es,2-es lesz. :D :$ Nehézvolt. Nem sokára lezárnak. Még szerencse, hogy ezt a félévet nem nézik felvételiztetésnél.. :) :$ Bele kell húznom, ha azt akarom, hogy felvegyenek. :S Közgáz♥

3 GRÁCIA <3 igen, ezek mi vagyunk ám ;) ßäßä, Vivi, én. Mert így jövünk a sorrenben ABC szerint. És ránk ragadt. Azthiszem, tavaly. Az OFŐ-nk mondta valamire: Nah, a 3 grácia! :D :)) Ballagás előtt ha minden igaz összedobunk egy kis emlékkönyvet, csak rólunk. :) háromgrácia<3 imádlak titeket:) ♥

 

 

PEACE.  <3

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kittymano.blog.hu/api/trackback/id/tr761672696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

d^-^b bocii d^-^b 2010.01.14. 19:15:48

Ti bolondook : )
Szegény ember. Habár biztos fura lehetett xD holnap mesélsz valamit (Y) <3

$Pichi$ßäßä$ 2010.01.17. 12:17:29

Mi is imádunk!Vivivel valamikor elkezdjük a könyvet!
süti beállítások módosítása